- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Köszi srácok, nem szenvedek vele tovább
Feltettem egy öreg laptopra egy Debian-t és ott rácsatlakoztam USB porton az SSD-vel. Persze ami akartam vele csinálni ... nos ahhoz nekem nem lesz türelmem. 2 napig folyamatosan írattam rá, de meg se kottyant neki. Az állapot mutatója meg se rezzent ennyitől. Ha pörgetem 2 hétig az írást az SSD-re akkor talán, de az alatt több áramot elhasználok, mintha vennék egy másikat
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- World of Warships
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest