- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- SSD kibeszélő
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
dabadab #20072 üzenetére
Ehh, erről igazán leadhattak volna egy cikket az ITCafén.
Én csak ritkán használtam Operát, inkább windózon, mert ami FF-ban nem nyílt meg (a sok tiltás miatt) az operában tuti. Amióta linuxot használok azóta a másodlagos böngészőm a Chromium mert az nem annyira kémprogram mint a Chrome.
De amúgy azt észrevettem hogy két általam használt Opera verzió között valami nagyon éles váltás volt funkcionálisan is, és olyan szinten belassult hogy kb használhatatlan lett. Meg egy konkurens oldalon olvastam hogy van már Chrome alapú Opera, de csak és kizárólag fejlesztőknek és csak Ubuntura. Tehát akkor ennek is csak a fele igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest