-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
dabadab #20072 üzenetére
Ehh, erről igazán leadhattak volna egy cikket az ITCafén.
Én csak ritkán használtam Operát, inkább windózon, mert ami FF-ban nem nyílt meg (a sok tiltás miatt) az operában tuti. Amióta linuxot használok azóta a másodlagos böngészőm a Chromium mert az nem annyira kémprogram mint a Chrome.
De amúgy azt észrevettem hogy két általam használt Opera verzió között valami nagyon éles váltás volt funkcionálisan is, és olyan szinten belassult hogy kb használhatatlan lett. Meg egy konkurens oldalon olvastam hogy van már Chrome alapú Opera, de csak és kizárólag fejlesztőknek és csak Ubuntura. Tehát akkor ennek is csak a fele igaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest