Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

válasz bambano #17405 üzenetére

Az macerás lenne, elég sok minden van "szanaszét". Még úgy is nehéz, ha megnézem a K3b logban, hogy miknél vágott, és az alapján gyűjtöm ki (pl. file-ba teszem, aztán azt adom be cp-nek). Ráadásul a zárójeles kiírást nem is értem - nem értem, miért nem külön sorba írja, de mindegy, mert az is hosszú név, csak idegesítő ez a kavarás.

A másik dolog meg az, hogyha én iso-ba teszem, akkor ott a file dátumok és idők "rendben" lesznek. Mert ugye ha pl. Windows alatt nézem a DVD-t, akkor attól függően, hogy DST-ben vagyok-e vagy sem, más-más időt ír ki módosításra. Vagyis az iso-s megoldás összhangban lenne minden mással.

De ha tar-ba teszem, az mit csinál? Fixen beleírja a módosítási adatokat, és kész. Ha kitömörítem, akkor amit meg is őriz (most nem tudom, a könyvtárak dátumai maradnak-e), az nem mindig fog helyesen megjelenni. Ez majd attól függ, hogy mikor tömörítem ki, ha jól sejtem (téli vagy nyári időszámítás). Ezek ilyen apróságok, de én szeretném, ha rendben lennének.

Azt nem tudom, hogy egy olyan program, ami pl. tar-t tud felmountolni úgy, mint egy CD/DVD image-et, meghajtóként, az hogyan kezeli ezt a témát, de úgy tűnik, más választásom úgysem lesz, mint az uncompressed tar.

Új hozzászólás Aktív témák