- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Jester01 #14326 üzenetére
Grafikai hibák, videolejátszásnál van gond főleg full hdban. Alkalmanként a linux gui nélkül bootol be úgy, hogy előtte nem változtattam semmit se. Persze fglrx újratelepítése megoldja.
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott.
Ja és ha már videokártyánál tartunk én 3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni. Vagy pl:Gnome 3 teljesen kilőve.Az egészben az a szomorú, hogy ugyan azzal az disztróval(többet is próbáltam) a kis laptopom hibátlanul működik minden. Vdpua és egyéb finomságok mellett.
Én csak azért hoztam fel mert eddig 3 kártyával ez volt a tapasztalatom és a netten is többször találkoztam már Atira panaszkodókkal. Szerintem érdemes nv-t venni a sok szívás kikerülése érdekében ráadásul ha valaki nem játszik akkor simán elég lesz neki egy low end nv kártya. Ebben az esetben úgy se az fog számítani, hogy 5 fps-el többet tud az Atis párja, hanem inkább a szolgáltatások kerülnek előtérbe, meg persze a támogatottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Minden, ami Unreal Engine
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest