Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Grafikai hibák, videolejátszásnál van gond főleg full hdban. Alkalmanként a linux gui nélkül bootol be úgy, hogy előtte nem változtattam semmit se. Persze fglrx újratelepítése megoldja.
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott.
Ja és ha már videokártyánál tartunk én 3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni. Vagy pl:Gnome 3 teljesen kilőve.Az egészben az a szomorú, hogy ugyan azzal az disztróval(többet is próbáltam) a kis laptopom hibátlanul működik minden. Vdpua és egyéb finomságok mellett.
Én csak azért hoztam fel mert eddig 3 kártyával ez volt a tapasztalatom és a netten is többször találkoztam már Atira panaszkodókkal. Szerintem érdemes nv-t venni a sok szívás kikerülése érdekében ráadásul ha valaki nem játszik akkor simán elég lesz neki egy low end nv kártya. Ebben az esetben úgy se az fog számítani, hogy 5 fps-el többet tud az Atis párja, hanem inkább a szolgáltatások kerülnek előtérbe, meg persze a támogatottság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest