Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Fooler89
üzenetére
Grafikai hibák - némelyik fglrx verzióval előfordult ilyen. Nem kell mindig a legújabb ám.
videolejátszásnál van gond főleg full hdban - nekem sose volt
gui nélkül bootol be - én mindig gui nélkül bootolok, azt is igen ritkán. Elindulni mindig elindult az X. Érdekességképpen, az nvidia-s laptop viszont néha csontra fagy X induláskor
Hardveres gyorsítás xfce ablak kezelőjénél mindig hibázott. - passz, nem használok se xfce-t se idióta 3d ablakkezelőket
3d-s(opengl-es) alkalmazást én még nem tudtam normálisan atin használni - repülőszimulátorral sok-sok órát teljesítettem már, és az mplayer-t is opengl output driverrel használom. A SuperTuxKart-ra emlékszem még és persze az unigine benchmarkokra. Meg a webgl-es quake demóra és a nexuiz-ra de ezeket csak megnéztem.
Gnome 3 teljesen kilőve - passz, nem próbáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest