Hirdetés
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
- A szörnyetegek között is szörnyen gyors az Amazon új Graviton processzora
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
vicces
üzenetére
ez most már társadalmi célú izé, gondoltam odavetem csontnak. életem első win 7 telepítése, úgy el is szállt mint a győzelmi lobogó. najó, azért érdekel is a dolog, néha jövögetnek még szembe winek, amikre itt-ott rá kell sújtani kalapáccsal. nemrég implementáltam jópofa backup rendszert grsync alapon, meg hekkeltem registryt szintén linux alól. élvezi azért börtönéből szabadult sas admin lelköm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 Pro /// Boltból, Számlával és 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest