- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- ASUS notebook topic
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
Vilmoskorte #1345 üzenetére
(+ minden segítőkész fóromtársamnak is természetesen)
Tegnap már az Alt+Ctrl+F1 kombinációt is tudtam használni, igaz nem jutottam messzire ami a driver telepítését illeti, de minden kezdet lehet nehéz, ha azzá tesszük magunknak, ugyebár.
A furi az, hogy az Uhu Live (Adrienn) CD-je simán normálisan tudja kezelni a felbontást/frekvenciát. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy 1280x1024-ben van a gnome2.
Ma újra letöltöm a drivereket, aztán ismét megróbálok úgy eljárni, ahogy a leírásokban szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest