- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dash17291
tag
válasz
CPT.Pirk #12789 üzenetére
Sőt, 3.2 -nél tart a BPO kernel.
Pár napja csak ezzel foglalkozok, és nem tudom hogy mi legyen.
VMware nem működik (sokféleképpen próbáltam). A vmnet nem tud elindulni, hiányolja a /etc/vmware/networking -et. A neten nagy kuss van ezügyben. Érzésem szerint a feltelepített rendszerből "hiányzik" valami. Ugyanez megtörtént velem fél éve Ubuntu 10.04-en, akkor sem sikerült megoldani. A VMware létkérdés, mert csak. (Pl. be tudom vinni vSphere alá azokat a gépeket később.)
Amúgy tetszik pl. az openbox, meg az auto nvidia forgatás a kernelhez (dkms). Mondjuk az openbox nem debian specifikus, tudom...
Még gondolkozom hogy kell-e nekem ez Desktopra, vagy elég a serveren lévő debian.
Meglátjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest