- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Bluetooth hangszórók
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dash17291
tag
válasz
CPT.Pirk #12789 üzenetére
Sőt, 3.2 -nél tart a BPO kernel.
Pár napja csak ezzel foglalkozok, és nem tudom hogy mi legyen.
VMware nem működik (sokféleképpen próbáltam). A vmnet nem tud elindulni, hiányolja a /etc/vmware/networking -et. A neten nagy kuss van ezügyben. Érzésem szerint a feltelepített rendszerből "hiányzik" valami. Ugyanez megtörtént velem fél éve Ubuntu 10.04-en, akkor sem sikerült megoldani. A VMware létkérdés, mert csak. (Pl. be tudom vinni vSphere alá azokat a gépeket később.)
Amúgy tetszik pl. az openbox, meg az auto nvidia forgatás a kernelhez (dkms). Mondjuk az openbox nem debian specifikus, tudom...
Még gondolkozom hogy kell-e nekem ez Desktopra, vagy elég a serveren lévő debian.
Meglátjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged