Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
sh4d0w
üzenetére
Na, ezzel nem voltam tisztában, hogy a Vista-t és a Win7-et nem kedveli a Suse.
Sajnos azt nem tudom megoldani, hogy két külön vinyóról bootoljanak az OS-ek, mert egy merevlemezt tudok felhasználni a mókára. A másik az egy 1TB-os, és majdnem tele van adattal, amiket nem tudok kimenteni (és szerintem ilyen HDD árak mellett, nem is lesz kimentve egy ideig... 2 hét alatt 2-3x-os árak lettek...).
Lehet, hogy teszek még egy próbát a két OS dual-boot-jára, és ha nem jön össze, akkor elkezdek gondolkodni valami más disztribúción. Debian származékok tehát jól működnek együtt a Win7-el. Kubuntu és Mint tetszik.
Jut eszembe, van elfekvőben egy 40GB-os PATA-s vinyóm. Szerintem azon gyakorlok.
-
Epic79
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Előzetest kapott a Fallout TV sorozat 2. szezonja
- Fejhallgatós találkozó
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Windows 7
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest