-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Epic79 #12247 üzenetére
Akkor már inkább a sysrescd-t kellene ajánlani szvsz.
Gparted-del lehet új partíciós táblát is létrehozni az új partíciók mellett, s formázni azokat. Habár úgy hallottam, nem w7 telepítővel létrehozott ntfs nem tetszik a telepítőnek, de ezt nem tudom megerősíteni.
Mindenesetre ez az egész kérdéskör nem ide való. -
kendeee
aktív tag
válasz
Epic79 #12224 üzenetére
Igazad lehet, még telefonálni is lehetne. Volt régen egy 5.0-ás verzióm, q-tek 2020-hoz, ami teló is egyben, csak ugye a hardver nem ugyan az. Pont a hardver miatt választanánk hozzá a linux-ot, az nem szokott problémázni
Ahogy belegondoltam, sok a technikai buktató sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest