Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
vzsryl
üzenetére
Na, megérte a 40GB-os vinyót berakni. Ezt a lépést hagytam ki először, szóval nem hoztam létre a Win7-nek csatolási pontot, de most megcsináltam, és majdnem tökéletes a dual-boot. Egyetlen egy bibi van a dologban. A Grub-nál 2db Windows van, 1-es és 2-es. Az 1-es indul el, és működik helyesen, de a 2-es hiányzó bootmgr-t panaszol. Ez konkrétan nem zavaró hiba, csak nem értem hogy került oda ez a 2-es Windows, mivel csak egy Win7 és egy OpenSuse van fent a merevlemezen.
A lényeg, hogy nincs baja a Suse-nek a Windows 7-el, hanem csak egy egyszerű beállítás maradt ki a Suse telepítésénél. Emiatt kérdeztem tegnap, hogy nem hagytam-e ki valamit, illetve nem kell-e odafigyelni valamire.
Tehát Windows 7 és OpenSuse Dual-boot lényeges lépései:
1. Windows7 telepítés.
2. OpenSuse telepítésénél a particionálást szakértőire állítva a Windows-os partició beállításaiban létre kell hozni egy csatolási pontot a következő beállítással: "/Windows/C". Angolul: Mount partition és Mount Point.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest