Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
sh4d0w
üzenetére
Őőő értem.
Nekem is azért kéne, ha hogy:
1.: 4 rendszer van fenn, ne kérdezzétek miért
Jó lenne mindegyikből egyszerűen elérni az adataimat.
2.: Ha véletlen valamelyik "elszáll" vagy bármi lenne vele, akkor ne kelljen mentegetni, csak format-reinstall.Mit ájánlanál akkor, ha nem Hard Link.
Más:
Fennvolt a Windows 7, azzal kezdtem, majd felment a Fedora 15, most meg a Debian. Telepítéskor felismerte a Vista Loadert és a Fedora-t a Grub telepítésnél, mikor végzett a telepítéssel és bootolnék, akkor a Grubban mégis csak 2 bejegyzés van (mindkettő Debianos).
Sajnos a Grub2-höz nem értek, hogyan lehet visszahozni a többit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Jó lenne mindegyikből egyszerűen elérni az adataimat.