- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
sh4d0w #11191 üzenetére
Se ubuntun se debianon se windows 7-en nem így megy.
Leállitja, majd induláskor elindítja és visszadobálja azokat az ablakokat amiket használtam. Firefoxba is úgy van beállitva, hogyha leállitom a programot az előzőleg használt oldallakal adja vissza. Olyankor szokta ezt a hibaüzenetett kiírni mikor becsúszik egy áramszünet.A lényeg, hogy elfelejti azt amit csináltam rajta. De most, hogy így gondolkodtam rajta rájöttem, hogy azóta qbittorrentet használok és lehet, hogy újrainditásnál újra leszedi azokat a torrenteket amiket én letöröltem de a listában még benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest