Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
Hello!
KÖszi a regalasokat.
Nah nem nem a laptopra akarom rakni benti melohelyes gepemre sima mezei office gép egy 22es monitorral. Eddig ubi volt rajta kolala meg azelotti csak egy ket okossag miatt "rakenyszerölök" a debianra. (Furcsa hogy egyszeru shell scriptek sem működnek ugyan ugy ubi meg debian alatt holott egy tőröl van. (persze kis heggesztésekkel átlehet varazsolni de miutan csak dolgozok a gepen es nem oda mentek így nem gond ujrahuzni) Szoval másik cli-s promtot tudok varazsolni tehat ttyok mennek. Kicsit turkaltam az xorgban probalgattam pár neten fellelt "módosítást" de eddig nem jutottam sikerre na de majd holnap
Maximum begurulok és ujrahuzom. Furcsa mert a telepítő röccenes nelkul ment.Vladi: Nagyon hasznosnak tunik az irasod holnap ki is probalom! Köszi szepen addig is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Interactive Brokers társalgó
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Maximum begurulok és ujrahuzom. Furcsa mert a telepítő röccenes nelkul ment.