Hirdetés
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen asztali médialejátszót?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Többször írtam már itt a fehér képernyőről, de sajnos eddig minden segítség hiábavaló volt, mert nem találtuk meg a hibát.
Viszont most új fejlemény jelentkezett, ami teljesen megváltoztatja a dolgok állását!Írtam egy egyszerű "scriptet", ami az egyik weboldalunkat percenként letölti, hogy én is lássam, mennyi is a 0 byte-os fájlok aránya. Nem várt eredményt kaptam: nem 0 byte-os fájlokat kaptam, hanem 10-15k-s vírusos oldalakra mutató linkekkel tömött html-t!
A konklúzió egyszerű: a szervert feltörték és valami nem olyan, mint kellene. Az a kérdésem, hogy hol és hogyan találhatom meg a fertőzést és hogyan tudom kiírtani?
És hogyan akadályozhatom meg, hogy még egyszer feltörjék?
ui: a szerveren a legfrissebb Debian lenny van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- League of Legends
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest