Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
ZCoyote
üzenetére
a 4000 egy szám... a mennyiség nem pótolja a minőséget. az, hogy ennyivel több csomag van az egyik alá, mint a másik alá, nem sokmindent jelent. az egyiknél lehet, hogy van egy csomag, amiben több cucc van. a másik alatt meg hasonló néven van egy metapackage, amiben benne van 15 egyéb csomag. így könnyű csomagszámot növelni.
nem azt mondom, hogy így megy, csak azt mondom, hogy a mennyiség nem biztos, hogy pótolja a minőséget.
mindenesetre nem váltanék vissza debianra az ubi után. ellustultam, jó nekem így, gyárilag feltelepítés után azonnal használhatóan (oké, feltelepítek kézzel, parancssorból még 5-6 csomagot, oszt kalap... miután beállítottam a root jelszót
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)