- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
ngabor2 #8435 üzenetére
Igazad van a minőség-mennyiséggel kapcsolatban csak azért írtam ezt mert emlékszem volt olyan progi ami Ubuntu-ban alapból benne volt és amikor feltettem a Debian-t és fel akartam rakni ezt a progit akkor nyultam a synaptic-hoz és sehol semmi.
Persze Debianon is két perc volt utána letölteni és feltenni csak hirtelen zavaró volt. Úgylátszik én is ellustultam mint a dögEgyébként amit említettem wifi ügyet még Te segítettél megoldani az Ubuntu-s topic-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest