Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Igen próbáltam. Azzal az a bajom, hogy a rendszer tökéletesen működik mindaddig amíg nem teszem ki nagyképernyőre bármelyik média lejátszómat(legyen szó akár filmről, akár mp3-ról). Azért jobbik eset mert fagyás után újraindul a rendszer, és nem ígényel ezután formázást a gép
róland: kivan kapcsolva, 3x tettem újra az ubuntut: egyszer fel a sima ati drivert...formázhattam utána...utána ugyanezt még kétszer eljátszottam.
Negyedszerre zárt driverrel próbálkoztam: annál csak megfagy a rendszer és a fenti hibát produkálja. Azóta kiszedtem a zárt drivert és minden működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen Blu-ray írót?
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest