-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Szia,
Használ valaki debian-on squid-ot mysql-ből authentikálva?
Sőt ha mindemellett még SSL-t is használ benne az lenne a legjobb.Szeretnék egy secure proxy-t összerakni, hogy ha nyílt neten vagyok akkor azon keresztül netezhesek, mert nem kicsit paranoiás vagyok és nem adom meg nyílt neten az adataim sehova.
Ha valaki talál egy frankó leírást neten azt is megköszönném, nekem nem sikerült meglelnem az igazit.
Ma is ilyen helyen voltam ,de csak egy usb kulcsal titkosított vpn csatornán kereszttül használtam személyes tartalmakat.üdv
Batman
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest