Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
rászántam magam, hogy miután visszahoztam azt amit szétbarmoltam nvidia telepítéssel újra megpróbáljam. Letöltöttem az nvidia oldaláról a drivert, leállítom a gdm-et, sh nvidia......run
indul, licensz elfogad. Hoppá nincs hozzá kernel, keressen az nvidia ftp-n. az én kernelemhez megfelelőt? keres... nem talál, és írja hogy szerezzek kernel sourcet...
alap 8.04-es minimal telepítős ubuntu kernelem van :2.6.24-19 generic
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest