Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Időközben sikerült is a telepítés!
Az volt a baj, hogy a HDD és a DVD olvasó egy IDE kábelre volt kötve. Külön kötöttem őket és egyből minden OK! Köszönetet kell, hogy mondjak neked, mert a te ötleted miatt pattant ki a fejemből ez az ötlet! 
500 MB-os SWAT partíciót csináltam a Linuxnak, ez elég nem? 3 GB-osra (EXT3) ment maga az XUBUNTU. Ez is OK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az volt a baj, hogy a HDD és a DVD olvasó egy IDE kábelre volt kötve. Külön kötöttem őket és egyből minden OK! Köszönetet kell, hogy mondjak neked, mert a te ötleted miatt pattant ki a fejemből ez az ötlet!