- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Időközben sikerült is a telepítés!
Az volt a baj, hogy a HDD és a DVD olvasó egy IDE kábelre volt kötve. Külön kötöttem őket és egyből minden OK! Köszönetet kell, hogy mondjak neked, mert a te ötleted miatt pattant ki a fejemből ez az ötlet! 
500 MB-os SWAT partíciót csináltam a Linuxnak, ez elég nem? 3 GB-osra (EXT3) ment maga az XUBUNTU. Ez is OK?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az volt a baj, hogy a HDD és a DVD olvasó egy IDE kábelre volt kötve. Külön kötöttem őket és egyből minden OK! Köszönetet kell, hogy mondjak neked, mert a te ötleted miatt pattant ki a fejemből ez az ötlet!