-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Végül sikerült elindítanom Wine-t is. Az volt a gondja, hogy a vnc-szerver nem 24-bites színmélységgel futott... így most jó, de nem tudom, mennyire jó ez nekem (sávszélesség-kihasználtság ügyben)...
Lehet, hogy az xorg.conf-ban erőltetni kéne alacsonyabb színmélységet és úgy működne a vnc-n is pl. 16-bites színmélységgel?
...mindenesetre most jó.
Közben rájöttem, mit szerettem volna írni task manager helyett: taskbar.
Találtam is egyet: PyPanel.Már csak kicsit "testreszabni" kéne, de legalábbis a több asztal közötti váltást kikapcsolni benne... esetleg ismer valaki egy olyan taskbar progit, amelyik nem használ hagyományos start-menüt, de egy-két program pl. a tálcáról elindítható vele?
A PyPanel testreszabását most próbálom kideríteni.

Szerk: Úgy látom, PyPanel-lel megoldható, olvasok tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest