Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsaBully
tag
Üdv mindenkinek..
Vettem itt a PH-n egy compaq ipaq kisgépet(nem pocket,hanem régi "slim"):
733Mhz Intel CPU,384 SD-Ram,alaplapi vga(gondolom intel),hang,lan,40gb wd hdd..Rátelepítettem egy ubuntu 8.04-et..eddig minden ok vele,letöltőgépnek használom,vnc-vel,routeren keresztül táveléréssel az xp-s játék gépről.
Viszont képernyő felbontást nem tudom a linuxon 1024x768-ra állítani,max 800x600-ig engedi..így viszont van olyan ablak ami kilóg a képből,ezért a finomhangolás bizonyos részeit nem tudom megcsinálni,mert nem tudom "leokézni" a beállításokat.
Szeretném a segítségeteket kérni hogy oldhatnám ezt meg,akár a képfelbontás növelését,
vagy a beállításoknál(pl : rendszer/adminisztráció/bejelentkező ablak) legyen mondjuk egy csúszka,hogy scrollozni tudjam lefelé..
Remélem érthetően írtam,előre is köszönöm a válaszokat....még csak annyit hogy most ismerkedem a linux kezelésével szóval láma vagyok,irgalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Opel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest