Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
az kimaradt, addig confoltam a gépet puttyal, hogy valamit elb*tam, persze se monitor se billentyűzet, aztán lehet kimaradt az auto eth0
majd következő körben ismét.. volt ez a gép már annyiféle felállásban a homenetwork-on belül, hogy már nem tudom követni..
ha nagyon felhúz, újradobom... bár attól még újra előjöhet a problem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
majd következő körben ismét.. volt ez a gép már annyiféle felállásban a homenetwork-on belül, hogy már nem tudom követni..