Hirdetés
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
ATI driver gond...
Tudom, hogy ez inkább a "kezdő" topicba illene, de:
Már párszor telepítettem ati drivert gond nélkül,
eddig Debian etch volt fenn, de sok kiváncsíság és némi kényszer miatt upgrade-eltem a rendszert lenny-re, tehát a testing verzióra.
Ati.amd.com-ról legújabb driver le, szokásos módon telepít, aticonfig, stb, az eredmény semmi.czappa@szamitogep:/etc/apt$ fglrxinfo
display: :0.0 screen: 0
OpenGL vendor string: Mesa project: www.mesa3d.org
OpenGL renderer string: Mesa GLX Indirect
OpenGL version string: 1.4 (2.1 Mesa 7.0.3)Neten próbáltam keresgélni, hogy mi lehet a gond, úgy tűnik, hogy a drivernek
Automated installer and Display Drivers for X.Org 6.7, 6.8, 6.9, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3-kell.
A Debian testingben lévő X azonban már egy másik fajta számozással megy, így pl. nálam:
X.Org X Server 1.4.0.90.A kérdés, hogy sikerült-e már valakinek sid-re, lenny-re ati drivert telepíteni? Ha igen hogyan? Ha nem, akkor ez ennyi? Várjam a frissítéseket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mobilinternet
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest