-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EdgarPE
csendes tag
válasz
bambano
üzenetére
köszi a választ, newbee vok, de gyorsan tanulok

"vmstat-tal és dstat-tal meg lehet nézni, hogy merre van a nagy terhelés"
mindkét parancs fent van és működik. Pontosan mit nézzek itt? Annyit látok hogy a memória nagy része file cache-re van használva. vmstat szerint swap-in swap-out: 0 0 reboot óta.
Én kb ennyit tudtam kiolvasni az adatokból. Ebből még mindig nem tudom hogy program eszi meg az erőforrásokat. (Nem hálózatra várnak az tuti, mert egy mezei LAMP szerver)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest