Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
én azt hittem, hogy azért akarod így mert nem vagy más gép közelében. így
viszont én is azt mondom, hogy tedd fel az asztalira, akár egy virtuális gépként is, úgy simán futtathatsz egy aktuális disztrót is
ha a régi gépnél maradsz, érdemes ránézni pl. erre: [link]
MOD: meg ha nekiállsz egy kicsit is nagyobb programot forgatni egy 166-os P1-en, megőszülsz mire végez
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest