- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Felraktam a suse 10.2-t nagyon tetszik, de vannak vele gondjaim.
A legfontosabb, hogy valahogy fel kellene varázsolnom a telómat, hogy onnan tudjak netezni. A telóm egy nokia6288-as.
A gépben bt is van, de ezzel nem hajlandó modemként kezelni(inkább hagytam), az usb kábelével a telót látja(lsusb-vel), de egyszerűen nem tudok életet lehelni belé. Ha létrehozok egy új modemet, és még mielőtt elnevezném, lementeném a beállításokat, tesztelem, akkor látja, ahogy elnevezem, lementem, akkor már nem látja. Nemértem.
Minden javaslat érdekelne.
Előre is kösz.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest