- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nagy méretű táblagép érkezett a Vivotól
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Van egy kis problémám:
Gaimot használtam, majd nemrég felraktam csomagból a pidgint.
Gaimot kivettem a munkamenetek közül, pidgint beraktam. Újrainditás után gaim is indul és sztem összeakad a pidginnel, legalábbis az addig nem kapcsolódik amíg gaimot be nem zárom és újra nem inditom a progit. Gaimot nem lehet leszedni, mert vinné a rendszert is (ubuntu-desktop). Nem tudom miért indul el???
Probáltam gaimból törölni a fiókokat, az sem segítettm ha valakinek volt hasonló problémája, vagy meg tudjátok mondani miért indul a gaim azt megköszönném.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MiPC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest