- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
vargalex #34774
Köszönöm, megnézem alaposabban az ajánlott dolgokat, talán boldogulok vele. Bár eddig abban a hitben voltam, úgy 15 éve, hogy egy linux kernel mindenféle mókolás nélkül betölti a megfelelő drivert ahhoz, amit támogat, amit meg nem, azt kb. el lehet felejteni ;-)vladi #34776
Igen... Ezt a modult keresem, ha létezik egyáltalán az én gépemhez való ;-)
A BIOS-ban csak három profil van ezzel kapcsolatban, a legcsendesebbet választottam.
És igen, ez egy irodai gép, vagy nevezzünk inkább "brand" gépnek: de igazából ugyanolyan gép, mint a többi ;-) Ház, táp, alaplap, benne proci - memóriák - SSD, szóval a különbség inkább csak a BIOS egy akármilyen összerakott géphez képest ezen a téren.salaud #34778
Itt egy lshw egy lspci és egy dmesg , köszönöm, hogy megsasolod! :-)
A k10temp be van töltve, de nem segített
Az amdgpu első olvasatra szerintem nem nekem való: talán el kellene olvasnom jobban, mert be van töltve egyébként kapásból, de nem találok pwm nevű (betűket tartalmazó ;-) fájlt a /sys/class könyvtárban.
Az nct6687 fordítására még nem volt időm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest