- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- DUNE médialejátszók topicja
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem tudom mennyire haladó téma, de hátha.
Egy ftp szerverrol szeretném lekérni a mappák listáját.
Acurl -l
parancs visszaadja a listát, de olyan mappákat is visszaad, amik rejtettek, de nekem az nem jó - csak az elérhetőek kellenek.
A -l kapcsolo nélküli output-ból grep-pel, delimiterrel ki tudom szedni a megfelelő stringeket, de gondoltam, hátha van valami másik parancs, ami erre alkalmas egyszerűbben.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Nem nyílnak a Foldok?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest