Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Veriakilis
üzenetére
Szia!
Amit én tudok: Mandriva, SUSE esetén (mindkettőt próbáltam) egyszerűbb beállítani a PPPoE jelszó/felhasználóneves internetet, mint Windows XP/Vista esetén! Grafikus felület alól! Sőt, rendszerindításkor is sokkal készségesebben csatlakozik az így beállított nethez, mint az XP...
Szerintem a Mandriva ONE 2007.1 Live CD-t próbáld meg. Nekem az a disztrib van, csak nem CD-ről, hanem telepítve. Azt mondanám, inkább windowshoz hozzáértőbb létemre, hogy le a kalappal!
Örömmel látom, hogy az etch Debianra csak jókat mondtok grafikus felület + user friendlység terén. Én próbáltam a Sarge unofficial x64 portolást, kb. egy éve, de nagyon nem akart 800*600-nál többet az A64 konfigomon, X1800XL-lel. Majd most megpróbálkoztatom magam ezzel az etch verzióval is, hátha kisebb kihívás lesz neki az X2 és az X1900XT.
HGyu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest