Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Idonkent (naponta parszor) előjön Linux alatt egy olyan jelenseg, hogy par masodpercere (mondjuk zenehallgatas kozben) 'megtorpan' , bedaral a hang. Ma vegleg meguntam ezert reggel kozvetlen boot utan nyakaba akasztottam egy
journalctl -futravalot, es ahogy az várható volt par perces monitorozas utan jelentkezett is az anomalia, ime:Mar 03 08:43:15 arch dbus-daemon[565]: [system] Activating via systemd: service name='org.freedesktop.home1' unit='dbus-org.freedesktop.home1.service' requested by ':1.45' (uid=0 pid=2428 comm="sudo pacman -S -u -y --config /etc/pacman.conf --")Mar 03 08:43:15 arch dbus-daemon[565]: [system] Activation via systemd failed for unit 'dbus-org.freedesktop.home1.service': Unit dbus-org.freedesktop.home1.service not found.Mar 03 08:43:15 arch sudo[2428]: pam_systemd_home(sudo:auth): systemd-homed is not available: Unit dbus-org.freedesktop.home1.service not found.Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: alucard : TTY=pts/3 ; PWD=/home/alucard ; USER=root ; COMMAND=/usr/bin/pacman -S -u -y --config /etc/pacman.conf --Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: pam_unix(sudo:session): session opened for user root(uid=0) by (uid=1000)Mar 03 08:43:17 arch sudo[2428]: pam_unix(sudo:session): session closed for user rootA kerdesem tehat az, hogy szerintetek miert akarja a pacman aktivalni a logban talalhato servicet?
WM: Sway
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs