Hirdetés
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
A táp bírja, kiszolgálja az 5800X procimat és egyszerre a vga-t is. Illetve ebben nem vagyok biztos, hogy mindkettőt egyszerre 100%-on megjárattam-e, ezt még kipróbálom. Külön-külön mindkettőt meghajtottam már 100%-on hosszabb ideig is.
Úgy egyébként nem rég cseréltem alaplapot és vele együtt procit is 3600X-ről 5800X-re, de nem volt kihatása a problémára.
Abból gondolom a problémát szoftveresnek, hogy ezen a gépen W10 alatt teljesen stabil a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Star Trek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest