Hirdetés
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CPT.Pirk Jómunkásember válasz  bambano

üzenetére bambano

üzenetéreA táp bírja, kiszolgálja az 5800X procimat és egyszerre a vga-t is. Illetve ebben nem vagyok biztos, hogy mindkettőt egyszerre 100%-on megjárattam-e, ezt még kipróbálom. Külön-külön mindkettőt meghajtottam már 100%-on hosszabb ideig is. Úgy egyébként nem rég cseréltem alaplapot és vele együtt procit is 3600X-ről 5800X-re, de nem volt kihatása a problémára. Abból gondolom a problémát szoftveresnek, hogy ezen a gépen W10 alatt teljesen stabil a kártya. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- iPad topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest