- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano #32260 üzenetére
A táp bírja, kiszolgálja az 5800X procimat és egyszerre a vga-t is. Illetve ebben nem vagyok biztos, hogy mindkettőt egyszerre 100%-on megjárattam-e, ezt még kipróbálom. Külön-külön mindkettőt meghajtottam már 100%-on hosszabb ideig is.
Úgy egyébként nem rég cseréltem alaplapot és vele együtt procit is 3600X-ről 5800X-re, de nem volt kihatása a problémára.
Abból gondolom a problémát szoftveresnek, hogy ezen a gépen W10 alatt teljesen stabil a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest