- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- XMLTV EPG letöltő progi
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
MasterMark #32150 üzenetére
Szerintem akkor ütött be a baki, mikor szórakozott a UPS (égett az akkucsere lámpa, és áramszünetkor - ami itt vidéken elég gyakori - nem kapcsolt át akkura, de érdekes módon egyik napról a másikra - még mielőtt rendeltem volna új akkut - kialudt az akkucsere lámpa, és működik is).
#32149bambano - Ez egy kb. 5 éves filrendszer (ugyan azokkal a HDD-kkel), és látszólag 0 adatvesztés történt (ráadásul minden kerülőút nélkül olvashatók róla a meglévő adatok, nem kell semmi recovery tool a mentéshez), csak a szabad terület kezelésével kezdett problémázni. Ennyi szerintem belefér, hogy ennyi idő után egy áramszünet keresztbe tudott neki tenni ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest