- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- TCL LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
- Raspberry Pi
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Jó hír számomra, hogy nem akarok nettó hülyeséget

Már csak a tudást kell felszedni.
Alapjában véve eg hAP AC3 látja el a feladatot, tehát nem valami komoly cucc, így nem tudom hardware-es téren mennyi bridge-et tud kezelni (ha van limit, most 2db van, trust és a guest).Utána nézek azoknak, amit írtál Mikrotik oldalon.
Host oldalán nem szeretnék egy eszközbe több vlan-t tényleg csak annyi a cél, hogy ne tudjanak onnan kitörni a hálózatom felé (egy ugyan megbízható embernek adnám oda, de az ördög nem alszik, bármikor bármit bekaphat..).
Ha jól értem, akkor a host-nál nem járok messze a megoldástól csak a trunk-ot kell majd kezelni.Emésztem, utána olvasok még, köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest