- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#68216320 #31216 üzenetére
A Rar-verzió csak azért érdekes, mert a 3.x-ig egyszerű CBC-s eljárással titkosított a Rar, meg a WinRar is, és a 4.x-től álltak át AES-re. Ha tényleg 3.80-assal csináltad, akkor mákod van, könnyen törhetőnek kéne lennie, a megfelelő célszoftverrel másodpercek. És azért írom így általánosságban, mert bár csináltam ilyet, hogy 3.x-es .rar archivumról oldottam le a jelszót, de évekkel ezelőtt volt, és akkor Windowst használtam, és arra kiadott célszoftverrel törtem, talán valami Rar Password Cracker vagy már nem is tudom mi volt a neve, pár mp. alatt simán nyitotta az archívumot. Linuxon nem tudom melyik natív tool jó erre.
Az AES256-os zip törése elég reménytelen viszont. Persze, meg lehet próbálni, de mivel csak brute-force lehet, az elég sokáig fog tartani, kivéve ha 12345 vagy password vagy ilyesmi blődség a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED TV topic
- Milyen joysticket vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest