Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HTPC (házimozi PC) topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
#68216320 #31216 üzenetére
A Rar-verzió csak azért érdekes, mert a 3.x-ig egyszerű CBC-s eljárással titkosított a Rar, meg a WinRar is, és a 4.x-től álltak át AES-re. Ha tényleg 3.80-assal csináltad, akkor mákod van, könnyen törhetőnek kéne lennie, a megfelelő célszoftverrel másodpercek. És azért írom így általánosságban, mert bár csináltam ilyet, hogy 3.x-es .rar archivumról oldottam le a jelszót, de évekkel ezelőtt volt, és akkor Windowst használtam, és arra kiadott célszoftverrel törtem, talán valami Rar Password Cracker vagy már nem is tudom mi volt a neve, pár mp. alatt simán nyitotta az archívumot. Linuxon nem tudom melyik natív tool jó erre.
Az AES256-os zip törése elég reménytelen viszont. Persze, meg lehet próbálni, de mivel csak brute-force lehet, az elég sokáig fog tartani, kivéve ha 12345 vagy password vagy ilyesmi blődség a jelszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Bionic Bay teszt
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest