-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Dißnäëß #30869 üzenetére
Ja, az már tényleg beteges, ha minden Wine-ban fut, ráadásul duplán, Snap-pal súlyosbítva. Konvertálni tényleg DeaDBeeF-fel érdemes, mert abban fel lehet venni konvertálási profilokat, mint foobar2000-ben és be lehet neki adagolni külső encoder-eket, saját paraméterekkel, így ellenőrzés alá tudod vonni, hogy hogyan konvertál, biztosan nem gányol-e. Illetve könnyű így egész lejátszási listákat, diszkográfiákat konvertálni, tag-eket is normálisan átviszi konvertáláskor, illetve a tag-ek tömegesen is kényelmesen szerkeszthetők, egységesíthetők. Én is csak erre használom a DeaDBeeF-et, konvertálásra és tag editornak, zenét nem nagyon hallgatok vele, arra mpv, esetleg cmus. Kivéve, ha csak 1-1 audiofájlt konvertálok, mert akkor kézzel, terminálból konvertálom, vagy saját encoderrel (lame, oggenc, opusenc, stb.), vagy ffmpeg-gel (ha pl. videóból szedem ki a hangsávot, vagy webm-ről konvertálok más konténerbe).
Cubic Playert lehet én is felteszem, nem is tudtam, hogy Linux alatt is megy Open Cubic formájában. DOS alatt én is nagyon sokat használtam a 90-es évek végén, nagyon kora 2000-es években, és eléggé szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest