Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
k.krisz03
üzenetére
ez nem linux probléma lesz, hanem valami olyasmi, hogy a compaq valószínűleg valami saját bootloader mechanizmust használ, nem nagyon értek hozzá, de lehet a bios ban van valami direkt chainloader megoldás, és valszeg azért nyíg, mert a telepítés után bárhova tennéd a grub-ot, vagy a lilo-t, ő akkor is a default win-t akarja bebootolni, gondolom az a compaq cucc, ahhoz kell, hogy átállíts valamit a biosban, ami csak azzal változtatható, s mondjuk belvövi a bios-t úgy hogy az mbr-ből bootoljon... gondolom gyárilag winnel telpített gép volt, és beégették a chainloadert... de ez csak tipp, ha sok f*szságot hordtam össze, valaki javítson ki, hogy tanuljon mindenki
egyébként privátban löktem egy linket
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként privátban löktem egy linket