- TCL LCD és LED TV-k
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Miért nem? Hülye vagyok a hálózatos dolgokhoz, de valami ilyet képzelek el: a fontos nyomtató lóg a debianban levő második hálókártyán egyedül, és azon figyel csak a dnsmasq, aki mindkét hw címre ugyanazt az ip-t osztja ki dhcp-n, amit meg átenged a debian a "külvilág" felé. (Mondjuk első körben a routerben próbálkoztam volna én is, ha értenék hozzá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest