-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
samujózsi #29721 üzenetére
Minden esetben, jelenleg is saját dns -t használok vele. Mi ezzel a probléma? Arch -on van egy systemd-networkd és egy másik ami netctl használ, egyiknél sincs probléma, nem nyúl soha hozzá az /etc/resolv -hoz. Ha szerverre gondolsz, az is van, bind szerver, ahhoz sem nyúl.
Melóban Suse esetén meg úgyis az a bánat Yast kezel mindent
Igen, na ez jogos. Szeret várakozni 1-2 percet ha megrogyik valami requirement boot során. Utána viszont ad egy recovery root shellt aztán uccu. Én ezt eddig nem tapasztaltam a kellőnél irritálóbbnak, hogy őszinte legyek, de igen, ez lehetne jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest