Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- OLED monitor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Apple MacBook
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
I02S3F
üzenetére
Extensiont nem találtam, a wm csere felmerült bennem is, de gyorsan elvetettem, mert már lusta vagyok hozzá.
Nem használom a gnome szolgáltatásait, de a manapság elérhető wm-k... túl primitív felületet adnak ootb és egy ilyen futó ötlet miatt nem akarok belevágni. Ha lesz más hasonló igényem, akkor majd elgondolkodom a váltáson.Találtam még egy olyat, hogy xrandr. Nem teljesen tiszta, hogy mi ez, de majd megnézem, ha újra gép mellé ülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 2060 12GB / 16GB DDR4 / 500 GB SSD
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest