- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi #29255 üzenetére
Hát ez van. Google találatok alapján néhányan úgy gondolják, hogy ez bug lehet a gvfs környékén, mások szerint az mtp protokoll úgy szar, ahogy van.
Én úgy emlékeztem, hogy régebben (igaz, régebbi androidok alatt) működött gond nélkül... ooooopss... hát most másolgattam párom Huawei P8 Lite mobiljáról rengeteg fájlt, azzal nem volt ilyen gond... És ugyanígy, az új Samsung A20e mobiljára is fel tudtam másolni.Valamit itt nagyon nem kerek, de én kevés vagyok ahhoz, hogy kiderítsem, mivel van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest