- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi
üzenetére
Hát ez van. Google találatok alapján néhányan úgy gondolják, hogy ez bug lehet a gvfs környékén, mások szerint az mtp protokoll úgy szar, ahogy van.
Én úgy emlékeztem, hogy régebben (igaz, régebbi androidok alatt) működött gond nélkül... ooooopss... hát most másolgattam párom Huawei P8 Lite mobiljáról rengeteg fájlt, azzal nem volt ilyen gond... És ugyanígy, az új Samsung A20e mobiljára is fel tudtam másolni.Valamit itt nagyon nem kerek, de én kevés vagyok ahhoz, hogy kiderítsem, mivel van baj.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- 229 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs