Hirdetés
- Mini-ITX
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalló
aktív tag
válasz
rokefeller
üzenetére
köszönöm a választ
: R

opensüsüre feltettem a berylt csak nem ment elhasalt és vissza lőtte az alapértelmezett kde ablak kezelőt
,semilyen driverrel,tök mind1 hogy xgl vagy aiglx
olyan hibát dobott amit googleba betettem és csak 2találat jött (nem akartam elhinni)és ott sem oldották meg
ezért hirtelen felindulásból felraktam a fedora core 6 ot és most faxa csak néha belassulok mint a xar és csak a berly kikapcsolása segít azt hallotam hogy jobb a ''radeon'' driver mint az ''fglrx'' ezért fedora alap radeondriverét használom aiglx!de lehet bepróbázom az ati drivert hátha jobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,semilyen driverrel,tök mind1 hogy xgl vagy aiglx