Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
sh4d0w #28193 üzenetére
Ja, mindenkit érint. Tele van vele minden híroldal, fórum, windowsos, linuxos, mac-es userek is panaszkodnak, érint minden verziót ESR, stable, Developer Edition.
Nagyon gáz, hogy a Mozilla távolról működésképtelenné teheti a böngészőt, egy gombnyomással vagy tanúsítvánnyal. Nem tudok másikra váltani, a Google is ugyanezt csinálja a Chrome-mal, és a többi böngésző is Chrome alapú.
Még a Firefox profilom is kinulláztam, egy csomó beállítás elveszett. Azt hittem eleinte, hogy csak nálam tört el valami. Több mint fél órát fetrengtem rajta, mire rájöttem, hogy tömeges probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest