Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
és Frawly:
Megoldódott.
Először egy teljes steam resetet csináltam, még a rejtett mappákat is töröltem. Semmi eredménye nem volt. Majd kíváncsiságból letöltöttem a Creative Destruction ingyenes, proton whittelisten lévő játékot, ami után kiírta nekem, hogy Proton 3.16 letöltése kész.
Mondom WTF, ott volt eddig is a proton mappája a steam könyvtárában.
Na ezek után már a TR is elindult. - persze netet továbbra sem lát, de az már egy másik kérdés. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ezek után már a TR is elindult. - persze netet továbbra sem lát, de az már egy másik kérdés.