Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tisztázta az N1 kódnevű fejlesztés körüli pletykákat az NVIDIA vezetője
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igen, ez vili, lehet így bevonom a negyediket is, a 4TB-sből egy 1 terás szeletet.
VM-ben már csináltam teszt jelleggel akkora kreténséget, hogy 3 diszkes raid5-nek egyik lába SSD volt. Működött éppen, bár akkor még úgy tudom, nem tudta a kernel az on-the-fly trim-et, 3.x verzió elején (mármint trim (discard) softraid esetén). Ma már viszi, azt gugliztam nemrég. Bár ez most még HDD raid lesz, nem téma a discard. Tudom, LUKS+SSD+discard odafigyelést igényel, de ez nem az enesa, és nem is ssd most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest