- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Riasztó topik
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Igen, ez vili, lehet így bevonom a negyediket is, a 4TB-sből egy 1 terás szeletet.
VM-ben már csináltam teszt jelleggel akkora kreténséget, hogy 3 diszkes raid5-nek egyik lába SSD volt. Működött éppen, bár akkor még úgy tudom, nem tudta a kernel az on-the-fly trim-et, 3.x verzió elején (mármint trim (discard) softraid esetén). Ma már viszi, azt gugliztam nemrég. Bár ez most még HDD raid lesz, nem téma a discard. Tudom, LUKS+SSD+discard odafigyelést igényel, de ez nem az enesa, és nem is ssd most.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest