Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Most vettem ezt az USB cuccot, és akkor egyből kuka? És ha veszek még sorban egy néhányat és azokkal is gond lesz? A linuxnál ez így működne, hogy addig veszed az újabb hardver eszközöket, amíg valamelyik egyszer csak nem működik rendesen a gépben?
Ráadásul ezt a típust kifejezetten azért választottam, mert azt írták róla, hogy linux alatt is plug&play és szerencsére az is volt. Tehát célirányosan válaszottam linux alatt működő eszközt.
A gép az egy laptop, így sajnos hagyományos hálókártya nem jöhet szóba, csak USB csatolós.
Amúgy ha jól értem a linket, ez csak egy bug, szóval szofterhiba, és nem nálam rossz valami, ugye? Mert akkor nem is érdekel, nem kell vele foglalkoznom. Csak akkor valahogy jó lenne letiltani ezeket az üzeneteket, hogy ne dobálja őket folyton terminálra. Le lehet ezt tiltani valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest