- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Rendben, magic number probléma elhárítva!
Ténylegesen a gcc okozta a galibát.
Most egy másik fw-vel próbálkozom, aminek az initrd fájlja 35,7 MB. Ezt kicsit nehézkes lenne a ramba tölteni, majd bootolni vele u-boot alól minden alkalommal...
Fogtam, felcsatoltam, majd kibontottam a teszt pendriveom rootfs cimkéjű partíciójára. Viszont initrd nélkül nem tudom használni a
root=LABEL=rootfs
bootargs argumentumot... UUID alapján is próbáltam azonosítani, sajnos az sem ment. Hogyan tudnék initrd nélkül bootolni közvetlenül az USB HDD-mről?Illetve megpróbáltam tömöríteni ezt a monstrumot. Egy cpio és egy gzip tömörítés után kaptam egy 8.8 MB-os fájlt. Faragtam belőle egy uInitrd-t, a szemlátomást betölti az u-boot rendben a fájlt. Csak a hiba továbbra is fennáll, innen gondolom, hogy valami mégsem jó...
Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest