- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Köszi, én is ettől féltem
Nem értek ehhez a dologhoz, én is mindig putty-al garázdálkodtam eddig, valamint winscp-vel, ha kellett.
Viszont most szükséges lenne a grafikus felület távelérésben.(#26348) nahaggyámár Köszi
Akkor már nem lenne jobb egy ESXi, ha már virtuális gépeket futtatgatok egymás mellett?Bár nem tudom ,hogy kompatibilis-e az FX-el, bár gondolom nem nagyon lenne gond.
A grafikus felület nem nekem kell feltétlen, hanem a páromnak.
Ki tudjon menni rá, használni a böngészőt, ha valami megtetszik,akkor letölti, majd élvezi a gyümölcsét a hálózaton keresztül.
Őt tuti nem fogom tudni rávenni az ssh -X-re, puttyra, vagy bármi ilyesmire, ami nem grafikus felület
Az lenne a vége, hogy mindig nekem szólna, hogy ez kellene, meg az, ezt pedig szeretném elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mikrotik routerek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest